Ontdek onze cybersecurity-opleidingen voor KMO's

Verhoog de security-waakzaamheid van uw medewerkers

95% van alle hacking-aanvallen begint bij de mens. Mensen -en dus ook jouw medewerkers- maken elke dag kleine foutjes op vlak van veilig werken met PC’s of smartphones. Het is dus cruciaal om zowel je technische als menselijke verdediging op orde te houden.

  • Sterke focus op menselijke security, niet op technische zaken
  • Voorkomt 95% van alle cyberaanvallen
  • Opleidingen in een heldere en klare taal

Kortom: Stark Security ondersteunt KMO's met gerichte tips en een hapklare opleiding rond cybersecurity voor medewerkers.

Ontvang een gratis demo

Cybersecurity voor KMO's

Steeds meer KMO's kiezen voor een opleiding Cybersecurity. Ze scholen medewerkers bij om hackers te begrijpen en te proberen te slim af te zijn. Virusscans zijn vandaag de dag nodig, maar niet langer voldoende om hackers tegen te houden. De techniek achter cybersecurity mag er zeker zijn, maar in afwachting van ver gevorderde Artificiële Intelligentie, kiezen slimme ondernemers voor de appreciatie van een mens over die van een machine.

We schrappen het technisch jargon en hocus pocus gehalte dat leeft rond dat hackers wereldje en leggen in klare taal uit waar het nu eigenlijk om gaat.

Video-opleiding

Centraal staan de animatie filmpjes. In sessies van 5 tot max 10 minuten overlopen ze elk een cruciaal domein. Het originele concept van 3D animaties houdt de aandacht van de kijker.

Phishing-oefeningen

Stark stuurt (vanuit een anoniem adres) 2x per jaar een onaangekondigde phishing-mail om je medewerkers te trainen. Ze zijn gebaseerd op phishingmails zoals hackers ze effectief versturen, maar uiteraard ontdaan van virussen of andere risico’s

Nieuwsbrief cybercrime

Elk kwartaal krijgt u een korte nieuwsbrief met de laatste trends. In klare taal, en zonder 1 bit of byte, blijven u en uw medewerkers mee in deze complexe wereld.

Maak kennis met Stark Security

Bert Bleukx, het gezicht achter Stark, heeft een uitgebreide ervaring in Cybersecurity. Hij stond mee aan de wieg van de eCommerce-ambities van KBC, waar hij tot vandaag nog steeds aan het werk is.

Sinds 2008 krijgt hij daar te maken met een stijgende frequentie van hacking-aanvallen, en begon de strijd tegen cybercriminelen binnen KBC.
Een dienst mogen opstarten met zo'n opdracht, van scratch. Het was een prachtig geschenk!

Ontdek meer over Bert